Over Maren Valkering, praktijkmanager

Klantgericht | Betrokken | Plezier

Mijn naam is Maren Valkering. Na te zijn afgestuurd te Groningen in Human Resource Management en Arbeid-, Organisatie- en Personeelspsychologie heb ik met volle tevredenheid gewerkt bij PharmaPartners. Hier is mijn connectie met de huisartsenzorg tot stand gekomen. In mijn rol als Consultant ben ik bij vele huisartsenpraktijken binnen geweest, vele trainingen gegeven en heb ik praktijken mogen helpen bij nieuwe software implementaties, praktijkovernames, -dissociaties en -associaties. Na ruim 7 jaar begin ik nu aan een nieuw avontuur: zelfstandig praktijkmanager. In deze functie komen mijn studies en ervaring opgedaan bij PharmaPartners en de verschillende praktijken die ik heb mogen begeleiden samen.

Woorden die mij kenmerken zijn:

  • Betrokkenheid
  • Betrouwbaar
  • Klantgericht
  • Plezier in werken
  • No nonsense
  • Doortastend

Voor meer informatie over wat ik doe zie deze website en mijn Linkedin profiel. Wilt u meer weten of in contact met mij komen, bel gerust of stuur vrijblijvend een e-mail. Ik kom graag langs voor een persoonlijke kennismaking!